Bedriftsløp nr 1 Sør Rogaland HB (04.04.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Njåskogen
Distanse: 6.84 km
Tid: 45:39
Gj.sn. HR: 168
Maksimum HR: 175
Prøveløper i HB. Hadde jobbet litt for mye kart i forkant til å delta offisielt. Men løp som om det var et løp og løp nokså maks. Svært tunge bein. Og ble særdeles sliten på slutten. Noen litt tvilsomme veivalg og traff heller ikke helt maks på traser. Greit fornøyd likevel, er ikke i bedre form en dette akkurat nå. Fikk ikke godkjent stempling på 25, aner ikke hvorfor, jeg var der og var som vanlig nøye med å legge brikken helt nedpå. Postbukk flunkene ny og virket da jeg sjekket litt senere. Må kanskje bytte brikke?. Kjekk løype i kjekk skog og gøy å være igang igjen.
Skjul kommentarer (3)
Stein Arne: Var utsatt for det samme flere ganger i fjor og tror det har noe med tvilsomme batterier i de nye postbukkene, men uansett irriterende. Kjekt å løpe i Njåskogen igjen!
ot: Høres jo rart ut at de helt nye postbukkene skal ha tvilsomme batterier? Men om du har opplevd det før så kanskje? Men vet jo at brikken min er av de blå med lys/blink som det har vert litt krøll med før, så har vel kanskje ventet at det kunne skje engang. Får avvente litt og se, men dumt om det skjer på et løp som er viktig...Her skulle jeg jo diskes uansett så det gjorde absolutt ingenting!
Stein Arne: Jeg har den oransje brikken som er veldig bra, men har opplevd problemer med nyere postenheter. SO kjøpte en del nye til NM-natt i 2016, men mellom 5 og 10 av disse har vi reklamert da de ga for dårlige signaler (uvanlig høy prosent av brikkene som ikke registrerte på disse). Føler dette har vært et økende problem de siste par årene så noe annerledes med batteri/signal må det være. Forrige generasjon av enheter virket veldig stabilt i 10 år...
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Bedriftsløp nr 1 Sør Rogaland HB (04.04.2018) Bedriftsløp nr 1 Sør Rogaland HB (04.04.2018)