Kretsløp Rogaland H40 (15.04.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Langavatnet
Distanse: 8.9 km
Tid: 74:17
Gj.sn. HR: 161
Maksimum HR: 173
1. Ikke påskrudd, kom aldri inn på kartet. Slet allerede ut fra startpost. Inn i posten trodde jeg at jeg hadde kontroll men plukka ut feil steiner og gled rett forbi uten å se til siden. +1:30
2. Bra strekk, kontroll.
3. Hva i alle dager skal jeg nede i myra rett før posten? +10 sek
4. Ok men tror det gikk litt seint.
5. Skjønner absolutt ingenting utover her. Null kontroll. Post skal ligge ved hp/skrent, syns ikke den gjorde det! +45 sek.
6. Tatt igjen av TF med to min her. Løper på litt for å prøve å riste han av. Tror jeg vet hvor jeg skal og glemmer å llese kart. Skjønner ingenting etterhvert og klarer ikke finne ut hvor jeg er. (tror jo jeg er i draget nord for posten). +3:00.
7. Gir litt opp og løper litt meningsløst i retning av post. Bommer i tilleg på post. +15 sek.
8. Leser lite kart og løper til en stein som ser fin ut. Selvsagt ingen post der. +35
9. Blir tatt igjen av VP på strekket. Hneger på litt, går greit oppover, ikke nedover, er for pinglete. Men ok.
10. Fortstatt i rygg på VP. Men går meg fast i skrentene nedover og tør heller ikke slippe meg løpsmessig. Og stadig dårlige trasevalg +20sek
11. Litt kontroll igjen og Ok.
12. Ok.
13. Veldig nøling inn i post, får ikke tak på stup og skrenter. +15.
14. Leser ikke kart, det er bare dumt +45 sek.
15. Gidder ikke mer..går opp bakken.
Mål Jogg.
Flott løype og veldig kjekt terreng på denne årstiden. Ikke min dag i dag, 7-8 min tidstap og dertil dårlig motivasjon er ikke mye å rope hurra for, Er ikke iform og da klarer jeg ikke lese skikkelig kart mens jeg løper og blir altfor stiv og forsiktig i løpingen. Og løper av den grunn også altfor mye uten å lese kart.
Desverre syns jeg også at print/trykk er altfor dårlig. Det gule er jo hvitt og myrene går i ett med alle vann. Og denne forskjellen mellom vann og myrer klarte aldri jeg å se forskjell på idag. Om det er for å prøve å spare penger printen blir sånn vet jeg ikke, men en ting er sikkert: Jeg vil heller betale noen kroner mer for skikkelig kvalitet dersom det er det det står på!
Vis kommentarer (0)
 
Kretsløp Rogaland H40 (15.04.2018) Kretsløp Rogaland H40 (15.04.2018)