Bedriftsløp nr 10 Rogaland HB (20.06.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Sola
Distanse: 5.92 km
Tid: 37:37
Gj.sn. HR: 166
Maksimum HR: 211
På forhånd skuffet over at det var standard løypelengder og ikke sprint/kortløp, slik terreng bør ikke brukes til noe annet... forventet da 6-7 km gategamping med delvis C-nivå på strekkene. Slik ble det ikke. Veldig positivt overasket og det ble en bra løype der det fine terrengdelene ble godt utnyttet. Ble jo noen transportstrekk mellom, men helt greit med en mental pause mellom delene. Eneste minus var kanskje at post 2-3-4- og 5 var godt gjemt inne i en jungel av grønt og at det ikke var særlig å starte tidlig.
1. Ok start.
2-3 Uryddig og på etterskudd. Dårlige innganger og utganger. +10sek
4. Skjønner ingenting av gjerdene og gjør en tåpelig manøver. +15 sek.
5 ok.
6 Elendig utgang av 5. Dårlig treff opp bakken til 6, var en sti rett ved siden av der jeg løp som ikke var på kartet, så den først da jeg var oppe.. +10
7-10 Roer litt ned etter kanskje litt overfart på de føste strekkene. Ok kontroll og bra gjennomføring.
11. Skjønner ikke helt postbeskrivelse og senter ring, stemmer ikke overens. blir litt gjetting +5 sek.
12-13 Ok.
14. Transport OK (men posten kunne jo blitt lagt på et av trea rett vest, blitt veivalg da!
15. Løper bra på strekket og bra fart. Får ikke med meg at jeg krysser/løper på første sti og begynner å lete på feils sted. Litt blackout et øyeblikk men skjønner det etterhvert. 55 sek sier QR at det går her. +55.
16-22 Veldig bra gjennomføring. Løypas kjekkeste del.
23. Sommel og vas nedover.. plutselig mørkt inne i skogen og ser lite. Dårlig sti +5 sek.
24-25 Ok
26. Merker at et eller annet skjer med hjerterytmen ut av 25. 205 i puls når jeg ser på klokka...minst 40 for mye. Må roe ned. Rart kart ved 26, skjønner lite men finner greit posten.
27-Mål. Hjerteflimmer/altfor høy puls, går litt for å få ned pulsen. Virker ikke og løper lett, er nærme mål og føles ikke helt forferdelig slik det vanligvis gjør . Ca 30 sek tidstap pga hjrterytme/roe ned. +30 sek.

Noen deler av løpet veldig bra. Noe veldig dårlig, spesielt starten, der jeg var 100% på etterskudd. Kjekk løype og idag var det helt ok å løpe 5km på ISSOM så lenge vi løper i skog/terreng!
Skjul kommentarer (3)
F: Rart vi kan ha så forskjellig oppfatning av løypa! Gjemming av poster, lange strekk uten å måtte tenke 1 sekund (13-15), og frem og tilbake langs turvegen på slutten(23-M).
Oddvar Taksdal : Det har vel kanskje litt med hvordan vi ser på glasset? Halvfullt eller halvtomt? Det som var bra var veldig bra. Og det syns jeg overskygget de lange "døde" transportstrekkene og den litt kjedelige slutten.
AJ: Jeg er enig med Fredrik om at dette var ei elendig løype. Tror mye skyldes tidspunktet vi løp på. Post 2-5 var håpløst plassert, godt gjemt i vegetasjonen. Mye frustrasjon som igjen smittet over til resten av løpet. Tror aldri jeg har tapt så mye inne i postringen på noen løp før. Evigheter på å finne posten/komme seg de siste metrene bort til den om en kom til detaljen fra "feil" side. For min del var løpet var ødelagt der uansett, og alt blir negativt. 250-300 løpere senere var det nok sti inn den beste inngangen til disse postene, ergo slipper en å ta med seg irritasjonen videre.

Så med sen start, hvor en kunne ta post 2-5 på normal måte er det godt mulig totalbilde hadde blitt helt annerledes. Pr nå sitter jeg i ihvertfall igjen med at dette trolig var den verste bedriftsløypa jeg har løpt.
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Bedriftsløp nr 10 Rogaland HB (20.06.2018) Bedriftsløp nr 10 Rogaland HB (20.06.2018)