O-Ringen 1 H45K1 (22.07.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Vitsjøn
Distanse: 4.96 km
Tid: 36:50
Gj.sn. HR: 162
Maksimum HR: 180
Gledet meg veldig til å komme igang og klar for full innsats også iår, som blir siste året i H45. Kjente igjen flere av navnene i klassen fra årene før, både fra kort og ordinær klasse og såg at det kom til å bli tøfft å hevde seg helt i toppen. Målet før jaktstart siste dagen er alltid uansett nytt startnummer, dvs innenfor de 15 beste.
1. Først veldig overasket over bare 7 poster, derav den ene siste post på samlingsplass. Så veldig usikker på veivalg. Opp eller ned. Valgte opp, langs kanten, basert på erfaring med løpbarhet fra igår og at de tydeligste tråkkene gikk der. Var sikker på at jeg tapte mye på dette da jeg løp og før jeg så strekktidene. I ettertid ser jeg at valget var veldig bra og omtrent likt med det nedenfor kanten. OK strekk.
2. Bra strekk. Tar igjen han som startet minuttet foran meg her (en bra løper som jeg husket fra tidligere år)
3. En liten bue men ok.
4. Ikke helt på forskudd og ingen plan. Løper nokså nølende på kurs, uten kartkontakt og tror jeg er et helt annet sted før jeg ser store gule røysa rett etter linja. Tar meg inn der men sliter med ubesluttsomhet og mye nøling ned lia. God kontroll etter veskepost. Men taper veldig mye på strekket +1:30
5. Fortsatt sammen med han som startet foran meg. Når stiløpingen starter så tar han helt av og det er bare å henge på så godt som mulig. Løper litt mer venstre/lenger på sti siste del inn i post en han gjør. OK.
6. Heng på. OK.
7. Tar litt for mye til venstre/prøver å kutte litt mye og havner i klem ned mot forbudte jordet. Her er det trangt og mange folk i alle aldre/fart og jeg sliter med fremdriften. Taper 10 sek på dette. +0:10
Mål Ok spurt.

OK start på O-Ringen med et helt greit gjennomført løp. Hadde bra bein og mange topp ti strekktider. Nr 14 av ca 160
Vis kommentarer (0)
 
O-Ringen 1 H45K1 (22.07.2018) O-Ringen 1 H45K1 (22.07.2018)