O-Ringen 4 H45K1 (26.07.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Backsjø
Distanse: 5.27 km
Tid: 40:21
Gj.sn. HR: 160
Maksimum HR: 178
Tidlig start, ingen tråkk og et mål om å komme gjennom med god kontroll og minimalt med tidstap for å kunne klare topp 15 sammenlagt før jaktstart. Var veldig tett bak og med et dårlig løp så ville plassene rase fort.

1. God kontroll oppover. Klarte fint å henge med på kartet når det gikk såpass sakte oppover.
2. Fortsatt god kontroll. Klarte stort sett å løpe/jogge oppover hele disse to første strekka.
3. Kontroll til toppen. Litt nøling over kanten, men leser meg fint inn på steinen og skrenten i kanten av ringen nø for post.
4. Kontroll med steiner og røys midtveis. Slipper meg litt mye opp før posten og blir en smule usikker. Burde holdt høyden mer i utgangen av 3. +10 sek.
5.Plan: God retning. KOntroll med væskeposter. Store gule steinrøys siste sikre. Fungerte perfekt! Litt nøling inn i post pga finlesing. Men OK og et bra strekk.
6. Leter litt etter en godt veivalg. Med gårsdagen friskt i minne våger jeg ikke ta den ovenfra. Valget faller derfor på et omgående høyrevalg på sti og med inngang fra siden ved å holde høyden inn i posten. Desverre er stien nedover bare løs sand og det er vanskelig å løpe fort. Inngangen er egentlig fin men jeg misser kartkontakten siste del fordi jeg ikke klarer å fange opp det lille stupet i søkket. Burde kunnet løpt dette veivlaget 30-45 sek fortere med bedre utførelse og et kart som fortalte om løs strandsand (ala Guardamar) nedover stien. Raskeste veivalg er nok ned stien til siste væske og opp et sted på ille flata rett under det lengste stupet på strekket. Og deretter god utførelse på skrå ned. +45 sek.
7. Enkelt post..men klarte å ta ut feil stein..+5 sek
8. Ok.
9 En liten bue men ok.
10 Ok men trangt nedover gulstripa med unger og gamle i forskjellig fart.
Mål: Ok

Beste løp til nå i O-Ringen iår. God kontroll stort sett hele veien. Men gikk kanskje litt sakte?? Plasseringsmessig straffet for tidlig start og et "dårlig" omgående veivalg til 6. 18. plass. Og klarte målet om topp 15, dvs 13. plass. Ok det og fornøyd!
Vis kommentarer (0)
 
O-Ringen 4 H45K1 (26.07.2018) O-Ringen 4 H45K1 (26.07.2018)