Klubbkamp/Ungdomscup (04.09.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Melshei/Sviland/Espeland
Disiplin: Mellom
Distanse: 4.84 km
Tid: 37:23
Gj.sn. HR: 162
Maksimum HR: 174
Driver å tester litt linser, ble litt feil idag også, så ble litt mye gjetting og ca løping. Spesielt krevende der det var mye detaljer.
1. Litt mørk skog. Klarte ikke lese kart. Løp ca, null kontroll. Fikk ryggen til MBS så ble redda av han. +20 sek.
2. God retning, så nesten posten fra første.
3, Holde høyden. Best strekktid.
4. Ok.
5. Ned til sti, fant ikke stien først overså bekken på kartet. Løp ellers også til enden av kolle, ingen post der og måtte tilbake. Var koller i to nivå her..+15sek
6. Fikk lest litt kart på veien, lyst og fint. Løp litt feil ved samlingsplass, burde kuttet, Inngangen skulle uansett tas ved den spesielle detaljen fra sørøst...Så aldri noe spesiell detalj og skjønte ingenting av kurver, koller og groper. Ser i ettertid at min spesielle detalj var et stikryss..+60 sek.
7. Litt satt ut av bom så får feil retning ut av 6. Treffer på en enorm jordvoll som jeg mår forsere. Finner ikke den igjen på kartet, ikke engang en kurve..+5sek
8. Ok.
9 Litt rols over toppen og klarer aldri ta ut steinen. Ser dårlig her, litt mørkt. +10 sek.
10. Litt nøling inn i post, klarer ikke fange opp kurvebildet. Men ok.
11. Velger sti, Litt skjevt fra stien og opp, kommer for lavt. Finner greit ut av det men litt tidstap. +15sek.
12 Holde høyden. Syns jeg klarte det bra. Men måtte minst to kurver opp. Dessuten veldig mye stor stein rett før som ikke var på kartet. Mye nøling og usikker +10.
13. Greit strekk, men kanskje ikke optimalt veivalg?
14. Uaktuelt å løpe stien opp venstre. Bra strekk og bra gjennomføring. Gikk fint gjennom det grønne. Gikk fint gjennom det mørkegrønne ned mot myra også. Det siste var i bestefall lysegrønt på det tetteste der jeg løp. Ok.
15. Ok.
Mål Ok.
Flott løype i flott skog. Gøy å løpe mellom her og terrenget passer bra til det. Også veldig kjekt med "nytt" kart, men kanskje litt mye slurv med både synfaring og rentegning..?
Vis kommentarer (0)
 
Klubbkamp/Ungdomscup (04.09.2018) Klubbkamp/Ungdomscup (04.09.2018)