PWT Passo Lanciano (10.10.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Passo Lanciano - Maielletta
Distanse: 3.89 km
Tid: 31:11
Gj.sn. HR: 159
Maksimum HR: 175
Nytt løp samme dag. Ok for meg det. Downhill denne gang selv om vi var litt usikre siden det var oppgitt stigning på over 200 meter. Viste seg å være nesten 300 hm i negativ stigning. Akilles støl ved oppvarming.
1. Usikker på om rett på eller sti rundt. Ble en tåpelig mellomløsning og kom alt for langt til vensrte ift tenkt. Hadde forsåvidt kontroll med både lysning, søkk og steinur nedover men det glapp litt siste biten og jeg gikk til feil lysning (som var svært lik den jeg skulle ha) Nesten sikker jeg var på rett plass, var ikke det. Gikk 1:50 ekstra på strekket.
2. Egentlig ikke kontroll nedover. Klarte ikke lese detaljer. Usikker som f.. Men fikk tak i det rett før posten. +15 sek.
3. Fortsatt ikke helt med på kartet og lite kontroll. Styrer på grovkurs, men tror jeg er høyere en det jeg er og kommer for lavt. Scanner området litt og ser en post lenger oppe og finner ut at den må være riktig. +30sek.
4. En kurve ned og god retning. Ser steinen på lang avstand.
5. Holde retning, kontroll med utspring og søkk. Litt nøling, fikk aldri tak på steinen rett før.
6. God retning, får tak i høyden/utspringet og ser den lille kollen tidlig.
7. God kurs, få tak i utspringet. Kontroll.
8. God kurs/holde høyde og bli tatt av steingrunn (som ikke var så tydelig som kartet viser) og søkk.
9. Redsel for det sorte, velger å holde høyde til stien og så følge den. Grei kontroll innover/oppover etter å ha fått noen rygger på H21 løperene som startet rett bak.Ser posten tidllig. Taper likevel litt på den unødvendige buen i starten. +10 sek.
10. Ok. Ser veldig uryddig ut. Var ikke det, var egentlig veldig fint. Kartmessig ganske dårlig fremstilt med mange flatesymbol på steingrunn/steinrøys oppå hverandre + stein, bygning og steingard uten å klippe opp/luft mellom. Mess!
11- Mål. Lette poster, bare å løpe.
Bra løp fra 3 til mål. Akilles ok nedover og var stort sett ikke til heft annet en i enkelte steinpartier og ene motbakke strekket. Overaskende nærme de beste. Gøy!
Vis kommentarer (0)
 
PWT Passo Lanciano (10.10.2018) PWT Passo Lanciano (10.10.2018)