Blodslitet 2018 H45 (20.10.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Borge - Varde
Distanse: 13.6 km
Tid: 115:29
Gj.sn. HR: 158
Maksimum HR: 175
For to uker siden hadde jeg ingen forhåpninger om å starte. Nå var målet å komme lengst mulig og få en flott tur/langtur på kart i ukjent terreng.
Ble en flott tur og jeg klarte å komme meg helt rundt. Veldig fornøyd med det. Tok det pent og pyntelig og tok ingen sjanser. Syns akilles oppførte seg ok hele turen.
1-3. La meg bakerst i køen. Fikk med meg bommen til TSandvik bak der. Leste lite kart, Det lille jeg leste slet jeg med å få tak på. Spesielt kurvebilde.
3-9. Lå i køen. Prøvde å lese litt mer kart. Tatt igjen av teten som var på runde to.
10. Fortsatt i en fin rolig kø. Holdt litt lavere fart en denne så havnet bakerst. Litt nøling inn i posten gjorde at jeg stemplet som en av de første likevel. Fulgte køen litt lenge selv også, burde tatt grep før.
11.Løp over toppen som eneste løper. Tjente bra på det, men klarte å nøle/bomme inn i posten slik at køen tok meg igjen.
12. Roter litt med retning i det nye hogstfeltet. Får heller aldri tak på stupene. Havner for lavt og mister første del av gruppa som får stikke fra. Ser de aldri igjen.
13. Har kontroll, køen går litt lavere, tjener på mitt valg.
14. (øst først) løper mot 15 i feil retning. Hadde det vert riktig så hadde det vert dårlig likevel..
15-19. Bakerst i køen. Litt dårlig på alle posten egentlig. Syns det manglet en tydelig skoggrense ned mot 17 (14).
20. Ser at de andre skjener mot høyre, har selv stålkontroll. Ser ingen av de igjen senere.
21. Helt alene. Ingen foran ingen bak. Løper rundt siste del, tjener på det og tar igjen et par stk som jeg løp med tidligere men som hadde annen gaflig på sommerfugl.
22-23. Ok.
24. Litt usikker på veivalg etter vei men plan ok før veien. Velger en høyrevarinat siste del. Omtrent likt som rett over ift en jeg løp med. Såg aldri veivalget som tetgruppa løp (høyre via drikkepost ved tjørn) Liten bom på 24, fikk aldri tak på kurvebildet.
25. Ok.
26. Tatt igjen av H50/GUrset da jeg hoppet av stien siste del. Fikk opp farten litt men syns han løp langt venstre så korrigerte litt. Riktig av meg det.
27. Litt i god (men litt usikker..) rygg. Kontrol selv også. Mange bommer mye her og jeg tar igjen flere her.
28-mål Ok. Tatt igjen av 2 og 3 i H50 også.
Som sagt kjempefornøyd med å komme rundt. Ikke mer vondt imål en før start. Litt deilig å bare ta det som en "kosetur" uten å stresse med å komme fortest mulig rundt. Ellers ikke helt fornøyd med orienteringen, overlot til tider orienteringen til andre/ikke konsentert nok selv og ble med på for mange unødvendige småbommer og tullefeil. Ble bra de gangene jeg tok tak selv og løp meg mange plasser opp siste halvdel. H50 neste år, norges hardeste klasse??, men gleder meg til det!
Vis kommentarer (0)
 
Blodslitet 2018 H45 (20.10.2018) Blodslitet 2018 H45 (20.10.2018)