NJ2D Lang H50 (16.03.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Tranum
Distanse: 9.17 km
Tid: 60:01
Gj.sn. HR: 159
Maksimum HR: 171
Hadde veldig lyst å få til et bra løp. Så klar for å gjøre en skikkelig innsats da jeg startet.
1. Fikk aldri med meg at startpost var ved start, jeg guffet avgårde til en post jeg så i et stikryss litt lenger fremme. Måtte ta noen sekunder timeout for å ta meg inn igjen. I tilleg litt kjapp av stien inn i post. Litt dårlig start. +20 sek.
2. Grei kontroll, men mistolker kartet litt og tar av en kolle/rygg for tidlig og må bushe litt mer en nødvendig. I tillegg må jeg lese meg inn igejn når jeg ikke finner post på kollen. +20sek.
3. Full kontroll og bra strekk.
4. Legg aldri ut på tur uten en plan...hadde ingen plan og det gikk som det måtte gå. Men ble nok satt ut av alt vannet jeg måtte vasse i da jeg kom ut fra skogen (trodde et øyeblikk jeg var i myra) og satte meg tidvis fast i busker og kratt. Tok igjen en svenske med et min og etter vi hadde bada ferdig holdt vi bra tempo mot posten. Lenger fremme så jeg to tydelige store sandhauger som stakk seg veldig ut. Men klarte aldri å finne de igjen på kartet. Ser i ettertid at posten lå rett bak disse. Tidstap på både strekk og post. Ca 2:30 på post sier QR. + 2:40.
5 Skjerpings og full kontroll.
6. Leser meg til 7 og skjønner ingenting. Etterhvert må jeg stole på svensken som fortstt er med meg. Men tror fortsatt jeg er på 7. +20 sek
7. Løper mot 8. Skjønner ikke hvorfor svensken løper en annen vei..skjekker etterhvert kartet og må snu.+35 sek.
8. Litt usikker på veivalg. Bra første del. Bra fart. Litt usikker/nølende på siste halvdel. Etter bekken litt dårlig, registrerer ikke at jeg passerer begge stiene og tror ikke helt jeg er der jeg er et lite øyeblikk. +20 sek.
9 Ikke tvil om veivalg. Bra gjennomføring.
10. Litt vingling sti/ikke sti. Dårlig inngang i post/litt ringbom. +15sek
11. Ok.
12. Litt dårlig retning og blikket fanger opp feil lysning langt fremme slik at jeg kommer feil inn i skogen.Ellers mye nøling og elendig gjenonføring. +45sek
13. Etter å ha sett skogen og kjent på løpbarhet bestemmer jeg meg for rett på. Ok det tror jeg. Men går meg litt fast i noe mørkegrønt trevelt tidlig på strekket og må snu og gå 10-15 meter tilbake igjen. Begynner også å bli skikkelig sliten. Generelt dårlig gjennomført strekk. +15 sek.

14-15-Mål Ok og maks av det jeg er god for. Men sliten.

Alt i alt bra fornøyd fysisk. Etter høst og vinter med mye vondter og skader og helst bare trening i form av svært aktiv mosjonering så var dette veldig bra. O-teknisk derimot...tenker litt lite løp/trening i høy fart får ta skylden for svært mye tull og vas og alt for mye unødvendig tidstap (ca 6 min) på det som burde vert min styrke.
Litt kult å løpe presis på 60 min og 0 sek.
Vis kommentarer (0)
 
NJ2D Lang H50 (16.03.2019) NJ2D Lang H50 (16.03.2019)