Smaaleneneløpet H50 (14.04.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Stiklatjern
Distanse: 6.6 km
Tid: 58:07
Gj.sn. HR: 158
Maksimum HR: 168
Hoven, støl og vond ankel idag etter overtråkk igår. Burde nok ikke startet, men drar ikke til Østfold for å sitte på en samlingsplass så målet var å ta et steg om gangen og se hvor langt jeg kom. Etter å ha klart å jogge til start kjentes det bedre ut.
1. Ikke helt på, tankene var litt mer på hvordan ankel kjentes ut oppover. Mistet kartkontakt og klarte aldri å få tak på høyder og søkk Blir tatt igjen med 2 min. av SÅN. +1:45.
2. Ok. Men blir litt usikker av at SÅN begynner å tenke post alleredei første søkket.
3. Har ikke fått tid å lese veivalg. Men på forhånd bestemt på å finne alternative så nær strek som mulig så går på bakken og finleser oppover der før jeg bestemmer meg. Rimelig sikker på at veivalget er det beste nå i ettertid. Utførelsen er noe verre..veldig usikker midt på strekket mellom stiene og på slutten gjør jeg en paralellfeil, tror jeg er på kollepartiet lenger sør og får en unødvendig postbom. +0:45.
4. Dårlig veivalg. Eller dvs avvik fra veivalg. Planen var å løpe nærmere streken, men blir i et svakt øyeblikk fristet til å slippe meg ned i det grønne søkket. Sliter litt med kontroll nedi der og tror jeg er litt lenger sør en det jeg er inn i posten. +0:45.
5. Ikke fått lest dette heller, bestemmer meg liekvel ganske raskt. Ok tror jeg men ikke optimal utførlse. Litt vått og tungt/snø i myrene.
6. Nedover ikke bar for min ankel idag..måte velge en B løsning med mest mulig sti.
7. Tåpelig utgang av 6 ellers bra. God kontroll inn i post.
8. C-post.
9. God kontroll.
10 God kontroll men måtte innom å sjekke en post på høydepunktene, rart visste jo at jeg ikke skulle ha den..
11. Ok
Mål Ok.
Pluss for å komme gjennom. Ble en fin og behagelig tur, kontrollert og reservert rundt en god gammeldags og real O-løype i vilt terreng. Deilig å løpe på 7500.
Vis kommentarer (0)
 
Smaaleneneløpet H50 (14.04.2019) Smaaleneneløpet H50 (14.04.2019)