Rogalandsranking 1 H50 (27.04.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Bogsdalen
Distanse: 3.71 km
Tid: 25:11
Gj.sn. HR: 166
Maksimum HR: 176
Liker meg her og plan om å prøve å løpe fortere en det jeg syns er komfortabelt. Startid 00 og først ut. Ingen startpost og god oversikt for de som starter etter meg.
1. Bestemt meg for å stå til jeg ser hvor jeg skal. Deretter bånn gass. Burde løp over kollen og ikke rundt venstre. +5 sek.
2. Så den fra 1, bånn gass.
3. Ble mye løping og lite plan og kartlesing så ikke på forskudd. Blir litt tilfeldig over den dype bekken og tar meg et bad der og sliter med å komme opp. +10 sek.
4 PÅ forskudd igjen og ok.
5. Ikke lest strekk og på etterskudd ut av 4. Ca rett på ser ok ut. Bilde jeg har i hode og kart stemmer ikke overens når jeg kommer ned til bekk/veikyss, grønnstripene som jeg egnetlig tenkte måtte være noe sommevegetasjon var en tett høy granskog og jeg skjønte ikke så mye. Ble deretter dratt opp mot husene uten å helt skjønne hvor jeg var og hvor jeg kunne komme over gjerde. Finner etterhvert litt ut av det men sliter med å komme over gjerde rett før posten (type 2,5m høyt) Bruker 25 sek på å komme over (QR) +60 sek. Ligger 2 sek foran Aud her.
6. Kommer ut av retningen og må korrigere. Høy puls og sliten opp her. +15 sek
7. På etterskudd igjen og klarer ikke fange opp riktig retning og terreng foran meg. Finner etterhvert ut av det. +10
8. Ser den langt fra, bare å løpe.
9. Treffer dårlig oppover ift trase. I tilleg dårlig retning + 10
10. Bare å løpe, men burde hatt mer fokus på bedre/rettere retning/ligget på streken. +5 sek.
11. Treffer ikke helt bra på trase, men ok.
Mål ok.
Greit løp fysisk. Fikk presset veldig bra. Mye dårlig teknisk, pr nå henger ikke o-teknikk med i høy fart, men likevel ok å utfordre meg selv litt på det! Taper minuttet til Aud fra 5 til mål. Ikke bra!!
Hadde raskere løpekilomtertid nå en på løpet her for to år siden og da var jeg kjempefornøyd (Men bommet ikke da)
Kjekk løype,forholdsvis enkel. Litt unødvendig start der de som ikke hadde startet kunne se meg i ca 4 minutter. Ikke helt bra kart på strekket 4-5, de fleste bommet der mer eller mindre og var nok ganske avgjørende for resultatlista til slutt. Fantastisk område for o-løp!
Vis kommentarer (0)
 
Rogalandsranking 1 H50 (27.04.2019) Rogalandsranking 1 H50 (27.04.2019)