Rogalandsranking 2 H50 (28.04.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Skjæveland
Distanse: 5.84 km
Tid: 54:37
Gj.sn. HR: 159
Maksimum HR: 171
Ny dag, nye muligheter.
1. Velger å ta posten nedenifra. Om jeg hadde truffet bra så hadde nok det vert et bra valg. Setter meg litt fast i skrentene oppover og får ikke helt tak på søkkene inn i posten og havner litt for langt ut på kanten. +15 sek.
2. Ok, men endel nøling og småstopp trekker ned.
3. En litt unødvendig sving ut av post 2. Deretter veldig bra til toppen før posten, fokus er litt for mye på å presse fysisk og glemmer retningen. +20 sek. Leder klassen på dette tidspunkt.
4. Nedoverløping...huff. Litt nøling inn i post men ok.
5. Velger høyre, syns det ser kortest ut. Tolker det slik at jeg må endel opp allikevel. Mister kartkontakten over toppen og tror jeg er en hylle lenger oppe når jeg skal inn i posten +80 sek. (Nærmere 90 sek ifg QR så høyrevalget er nok kanskje best?)
6. Ok til myra. Deretter knote. Finner en myr som ikke er på kartet og leser meg litt feil/tror jeg er på den i nø kanten av ringen i noen øyeblikk +15 sek.
7. Veldig bra!
8. Mister retningen over toppen og totalt kartkontakten nedover lia. Aner ikke hvor jeg er, men prøver å holde kurs. Stopper endel for å prøve å lese meg inn, kalrer det ikke. Plutselig står jeg rett foran en post som ligner litt på min..koden stemmer. Dritflaks! +30sek
9. Kontroll og veldig bra!
10.Ikke fått lest langstrekk. Stopper og står litt før jeg bestemmer meg. Greit valg tror jeg, men hadde nok tjent litt på å finne en trase litt nærmere streken Taper 1 min til beste strekktid her. Men ok.
11. Mye stein og tuer nedover, taper 30 sek på strekket ift beste men er ikke bedre på dette!
12. Fortsatt nedover men ikke så galt. Ok
Mål greier å spurte litt

Nok et bra løp fysisk. Mange gode strekktider selv med litt tidstap. Litt for mye rot teknisk, burde tatt meg tid til å orientere litt bedre. Fokus denne helgen var å presse fysisk, det klarte jeg. Likevel veldig lav gjennomsnittspuls, som nok skyldes at jeg er forsiktig/ikke klarer å løpe fort nedover i slike terreng! Flott løype i flott vårterreng!
Vis kommentarer (0)
 
Rogalandsranking 2 H50 (28.04.2019) Rogalandsranking 2 H50 (28.04.2019)