Craft cup mellomdistanse (25.09.2011)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Solli gård
Arrangør: Asker skiklubb
Land: Norge
Disiplin: Mellom
Ganske fornøyd med dette løpet egentlig. Planen var å ta det rolig, og det klarte jeg veldig bra følte jeg.

1. Det var ikke startpost, så jeg tenkte kanskje litt for mye på det, men jeg fant ut hvilken retning jeg skulle springe relativt raskt, trodde jeg. Fikk helt feil retning mot posten, og tok meg ikke inn før jeg kom til skrentene.
2. Denne var jo ganske enkel, når jeg kom opp på høyden før posten så kunne jeg se posten.
3. Sprang på kurs og brukte myra til å lese meg inn i posten. Kom litt lengre til høyre enn forventet, så ikke høydepunktet skikkelig.
4. Sprang rett på og rett i. Korrigerte med de to haugene på vei til posten.
5. Sprang ganske mye rett på her. Hadde egentlig tenkt å springe over stupa helt bort i starten, men så var det så skrått og bratt så jeg sprang bare ned på myra. Tapte ikke så forferdelig mye på det, men litt. Det var veldig vanskelig å lese hvor en var i det juvet, så jeg trodde jeg hadde kommet for langt nord, så jeg sprang opp av juvet. Det viste seg at jeg sprang av på akkurat rett sted, så det var kanskje litt flaks. Var unøyaktig med retningen helt på slutten, så jeg ble ledet for mye til høyre. Fant ut hvor jeg var ganske raskt.
6. Sprang rett i, hadde kanskje litt lite kontroll.
7. Dette var et teit veivalg av meg. Hadde jeg smelt til her kunne jeg latt være tape så mye tid, men det hadde nok vært bedre å springe mer rett på uansett.
8.,9. Sprang rett i begge disse, noe annet hadde vært flaut.
10. Hadde veldig bra kontroll inn i mot posten, men det var jo bare å springe på mot stupa, egentlig. Følte at posten kom veldig raskt etter at jeg hadde passert stupa. Jeg skulle jo egentlig springe litt nedover, men den kom lenge før nedoverbakkene begynte.
11. Følte jeg sprang ganske bra inn i denne. Bittelitt sikksakk-løping kanskje, det var vannvittig dårlig sikt inne i skogen.
12. Sprang på kurs og høyde. Så haugen før posten og følte jeg hadde fin kontroll inn i posten, men det hadde jeg ikke helt. Planen var å springe rundt venstre, men så kom jeg litt skeivt på skrenten, så da var det like godt å springe rundt på høyresida. Tapte ikke noe nevneverdig her, men det var uansett en bom.
13. Leste meg veldig bra inn via de åpne områdene og hadde stålkontroll inn i posten.
14.-mål. Jogga.
Vis kommentarer (0)
 
Craft cup  mellomdistanse (25.09.2011)