3000m test 15. desember

Den 15 desember blir det avholdt 3000 meters test innendørs i Sandneshallen.

Oppmøte før testen klokken 19.45 inne i resepsjonen i hallen. Oppvarmingen gjøres utendørs, og selve testen starter inne i hallen ca. klokken 20.30. Det er ikke lov å springe med utesko inne i Sandneshallen, så det er viktig at du tar med både ute og inne sko. Det kan også være greit å ha litt lettere klær å springe i når vi kommer inn da det er litt varmere inne. Husk også å ha med skift til etter testen. Testen vil være åpen for alle.

Kretslaget forventer at kretslags-løperne i sør-delen av fylket stiller. Det er litt langt å reise for de fra nord-delen, så de kommer hvis de selv vil. For alle som skal være med på samlingen i mars (om det blir Camp-Norway) forventes det at en har et nyere 3000 meters resultat å vise til. Resultatet av testen vil ikke ha noe å si i forhold til samlingen, men brukes som ett mål for å se om kondisjonen blir bedre.  Det vil naturlig nok være vanskelig for de som bor nord i fylket å delta på testen, så de oppfordres til å gjennomføre en egen 3000 meters test før jul.

Tilpass treninga i forkant av testen, så du stiller med noenlunde overskudd. Dette betyr ikke at dere skal kutte langtur på søndagen før, men være bevisste på å løpe passe langt og i et rolig tempo.

Legg igjen en kommentar