Alf Johan Lima

alfjohanlima

 

Fødselsår: 1986

Klubb: Ganddal IL

Tidl. klubber: Ålgård OK, Gjesdal IL

Klasse: H21

Bosted: Lima (Ålgård)

E-post: alfjohanlima(a)hotmail.com

Telefon: 900 19 383 (m)

Yrke/studieretning: Anleggsgartner

Trenerutdanning/ kurs: Tar trener 1 kurs orientering, ønsker å gå videre med trener 2 og 3 kurs.

Tidligere trenererfaring:Har vært trener i Ganddal IL for aldersgruppa 5-12 år siden 2011. Trener på hovedløp 2011. Kretslagstrener siden 2009.

Min treningsfilosofi – hva skal til for å utvikle en utøver:Utøveren må selv ønske å trene og gjøre jobben for å bli bedre, det er nøkkelen til å bli en bedre o-løper. Som trener kan jeg bidra med veiledning og råd til utøver om økter og treningsformer. Dersom det ønskes kan jeg også være med i planlegging av trening. Treningsglede er alfa omega for å drive med idretten! Har selv erfart at å drive med andre idretter i tillegg til orientering kan være et pluss med vekslende treningsformer og variasjon i det man driver med og gi styrke både mentalt og psykisk. Utøver må bare ta kontakt for stort og smått, jeg er der for utøver og blir gjerne med på økter og veileder utøveren utover fellestreninger for kretslaget dersom jeg har mulighet til og utøveren ønsker dette.

Hvordan du foretrekker å kommunisere med utøverne:Det er en fordel om treningsdagboka er tilgjengelig digitalt. Funbeat (veldig grei å følge treninga ukentlig med), olympiatoppens treningsdagbok, eller et excel-ark i dropbox er like bra. Tar kontakt på løp/samlinger/treninger ellers på tlf/mail.

Legg igjen en kommentar

Hjemmesiden til Rogaland Orienteringskretslag