Nord-Jysk 2 dages

I tradisjon tro blir det også i år tur med Haugesund og Sandnes IL til Danmark og Nord-Jysk 2 dages, som vi er så heldige å få være på tur med igjen. Opplegget med de gjelder i hovedsak overnatting og busstur (med forbehold om plass, fikser eget viss det blir fullt i bussen).

I år går Nord-Jysk helgen 13-16 mars. Vær oppmerksom på at 13 og 14 mars er ukedager og at de mest sannsynlig er vanlige skoledager, så sørg for å søke om fri tidlig. Overnatting vil i år være på Skallerup Klit. Her har de alt av fasiliter, kan bla nevne badeanlegg, bowling, restaurant, sportshall, dagligvareforretning osv.
Vi prøver så godt som mulig å samle kretslaget i egne hytter, hvor vi vil gå gjennom treningen/løpene med dere, samt forberedelser til løpene. Vil anbefale alle å være med på turen, da dette er super oppkjøring til sesongen i kanonkjekt terreng:-)

Påmelding
Skal du reise fra sørsiden av fjorden melder du deg på gjennom Sandnes, mens reiser du fra nordsiden av fjorden melder du deg på via Haugesund.

Merk at dette kun er påmelding til turen og at dere må melde dere på til treningen fredag, og løpene lørdag og søndag selv!

Sjekk gjerne ut Sandnes eller Haugesund sine hjemmesider for mer informasjon om turen, og tidsplanene for de to respektive bussene.

Ikke nøl med å ta kontakt viss det er noe du lurer på angående turen!

Legg igjen en kommentar