Oddvar Taksdal

 

Født: 1969

Klubb: Ganddal IL

Tidl. klubber: 

Klasse: H40

Bosted: Ålgård

E-post: oddvar.taksdal(a)lyse.net

Telefon: 901 29 777(m)

Yrke: Tømrer/synfarer

Trenerutdanning/ kurs: Aktivitetslederkurs barn, Trener 1 Orientering.

Tidligere trenererfaring: Trener yngre og assistrerende trener jr/sn GIL Orientering 1987-1995, Trener/lagleder Kverneland Innebandy 1994-1999, O-teknisk trener GIL Orientering+andre klubber (nattreninger) 2003-2013 (har der vert med å bidra til o-teknisk opplæring/veiledning av de aller fleste nåværende o-løpere fra 18-28 år her i distriktet, deriblant også Thomas N Årstad og Simen Aamodt i NTNUI). Trener/leder for kretslaget siden 2009

Min treningsfilosofi – hva skal til for å utvikle en utøver: Idrettsglede må ligge i bunn. Deretter tilstedeværelse og engasjement omkring det å prestere. (ikke nødvendigvis for å bli best, å prestere handler også om å overgå seg selv og gjøre et stykke arbeid så godt som mulig ut fra de forutsetningene en selv har.) Allsidighet er også et nøkkelord. Mine sterke sider som trener er å bidra med god veiledning og bevistgjøring på det o-tekniske og et godt samhold der vi gjennom et godt og tilstedeværende miljø hjelper hverandre med personlig utvikling.

Hvordan du foretrekker å kommunisere med utøverne: Viktig at utøver er åpen og ikke redd for å ta kontakt. Tar ofte kontakt selv også dersom jeg ser/tenker det er noe jeg vil gi innspill om. Og spesielt til utøvere jeg ser er motiverte og engasjerte. Liker godt seriøse samtaler under 4 øyne. Må ha innsyn i treningsdagbok, samme hvilken, men hyggelig om det er Funbeat.

Legg igjen en kommentar

Hjemmesiden til Rogaland Orienteringskretslag