Reiseopplegg NM Arendal

Finn ut hvem du kan sitte på med ifm reisen til Arendal.

Siden konkurransene starter lørdag formiddag, er det bestilt overnatting fredag – søndag 10 min fra Arendal sentrum. Jeg regner med de fleste ønsker å reise til Arendal i løpet av fredag, men jeg må vite når dere ønsker å reise. Gå inn på denne siden for å se hvem som kjører, når de kjører og om de har flere plasser ledige; reiseoversikt. Ta direkte kontakt med den du ønsker å sitte på med, for å skaffe deg plass i bil. Hvis du tenker å reise på annen måte, f.eks med tog, skriv inn f.eks; tog, ankommer Arendal kl. 1800. Så er det enklere å vite når vi skal hente deg.

Jeg foreslår at de som kan reiser bort fredag formiddag. Da har vi god tid til å trene en økt og slappe av etterpå. Dvs avreise Stavanger/Sandnes en gang mellom 9-10.

Når du har ordnet deg en plass er det flott om du kan oppdaterereiseoversikten, skriv inn ett 1-tall i ark nr 2 i cellen som passer; ditt navn og din sjåfør. Hvis du ikke får til å editere regnearket, send en mail til meg, så skal jeg ordne det.

I tillegg trenger jeg tilbakemelding på om dere ønsker å trene på fredag, og hva dere evt. ønsker å fokusere på. Vi har følgende hovedalternativ;

  • trene på kart i Arendal, relevant for mellomdistansen på søndag.
  • trene en lett økt fra camping-plassen uten kart
  • trene på et sprint-kart underveis til Arendal, Kristiansand kan være et egnet sted.

Trenger snarlig tilbakemelding, så jeg kan få ordnet opplegget.

Legg igjen en kommentar