Samling i Portugal 2018

Noen av de mest populære samlingene de siste årene har vært turene til Spania. Vi ønsker igjen å lage en slik samling i vinter også, men denne gangen reiser vi til Portugal og håper du har lyst til å bli med! Vi trenger din tilbakemelding allerede innen 30. november kl. 1500.

Utøverne fra Stavanger har utreise fra Stavanger Flyplass, mens de fra Haugesund har utreise fra Haugesund Flyplass. Vi flyr via Gardermoen og møtes der og tar samme fly videre ned til Lisboa. I Lisboa vil vi ta ut leiebiler og kjører til Évora som ligger 1 time øst for Lisboa mot grensen til Spania. Her skal vi delta på 5 løp, hvor 3 av dem teller i en jaktstart (Portugal O-Meeting). Etter jaktstarten blir det en biltur på 3 timer til Praia de Mira hvor vi skal bo og trene resten av oppholdet. Praia de Mira ligger helt ved kysten så her blir det mye sanddyner å løpe i.

Bindende påmelding i Eventor innen fredag 30. november kl. 1500. Påmelding gjøres her. Ved å melde deg på forplikter du deg til å betale for flybilletten og samlingsoppholdet i Portugal, se prisestimat på turen nedenfor. Du må gi en tilbakemelding på Eventor (linken over) uavhengig av om du blir med eller ikke. Dette for at vi skal vite at du har mottatt informasjonen om turen

Reisedetaljer

Foreløpig reiserute kan du se under. Her kan det komme små endringer. 

OBS! Det er utreise tidlig fredag for å rekke løpene som begynner på lørdagen. Om noen ikke får til å reise så tidlig på fredagen og dermed ikke kan være med på samlingen legg inn dette i svaret i Eventor så skal vi prøve å få til en reise ned på lørdagen for dere. 

Reisende fra Stavanger:

Utreise fredag 9. februar 2018

 09:45 Sola lufthavn (SVG), Stavanger
10:40 Oslo lufthavn Gardermoen (OSL), Oslo
 
 12:50 Oslo lufthavn Gardermoen (OSL), Oslo
15:55 Lisboa Intl (LIS), Lisboa
 
Retur søndag 18. februar 2018:
 
07:00 Lisboa Intl (LIS), Lisboa
12:05 Oslo lufthavn Gardermoen (OSL), Oslo
 
13:05 Oslo lufthavn Gardermoen (OSL), Oslo
14:00 Sola lufthavn (SVG), Stavanger
 
Reisende fra Haugesund:
 
Utreise fredag 9. februar 2018
 
09:35  Haugesund lufthavn, Karmøy (HAU), Haugesund
10:25  Oslo lufthavn Gardermoen (OSL), Oslo
 
12:50 Oslo lufthavn Gardermoen (OSL), Oslo
15:55 Lisboa Intl (LIS), Lisboa
 
Retur søndag 18. februar 2018:
 
07:00 Lisboa Intl (LIS), Lisboa
12:05 Oslo lufthavn Gardermoen (OSL), Oslo
 
13:35 Oslo lufthavn Gardermoen (OSL), Oslo
14:30 Haugesund lufthavn, Karmøy (HAU), Haugesund
 

Det er ca. 1 time kjøring fra flyplassen til overnattingsstedet hvor vi skal springe løpet, mens det er 2 timer når vi skal hjem igjen så blir veldig tidlig avreise fra overnattingen da.

Ledere fra kretsen

Morten er hovedansvarlig og vil ha med Alf Johan og Oddvar som ledere. 

Bindende påmelding

Siden vi reiser i vinterferien er det ganske dyre flybilletter å etter senere vi bestiller etter dyrere kan vi risikere at de blir. Vi ber derfor om at de som ønsker å være med melder seg på innen 30. november kl. 15.00. Når du melder deg på binder du deg til å betale flybilletten og samlings-kostnadene.

Link til påmelding: http://eventor.orientering.no/Activities/Show/2318

Økonomi

Det vil etter samlingen bli laget et regnskap og klubbene blir videre fakturert utfra det. Her vil kostnadene for overnatting, fly, leiebil, treningskart, bensin,  startavgift for løpene og eventuelle andre felles ting som dukker opp ligge. 

Avlysning
Vi kommer ikke til å gjennomføre samlinga hvis det blir for få deltakere som melder seg på. Hva som er for lite blir en skjønnsmessig vurdering. Dette blir bestemt før depositum innbetales.

Kostnadsestimat per person, 9. februar – 18. februar

Leiebil 400 NOK
Overnatting, inkludert treningskart og startavgift på løp 3200 NOK
Fly 4,500 NOK
Diverse (drivstoff og etc.) 500 NOK
Sum 8,600 NOK

Husk at dette er et estimat og den endelige prisen vil avvike noe. Kretsen er så snille at de vil sponse en del av denne summen, men akkurat hvor mye avhenger litt av antallet som melder seg på og noe vi kommer tilbake til senere. Frokost er inkludert på hotellet vi skal på under løpene, men ikke siste halvdel. Det er ikke så lett å lage middag på hotellet (de fem første nettene) men når vi kommer ned til sjøen og Bungalowsen tar vi tar sikte på å lage mange av middagene selv. Ellers blir det mat ut. Det er ikke spesielt dyrt å spise ute i Portugal.

Legg igjen en kommentar