Samling i Spania 2016 – Påmelding haster

Noen av de mest populære samlingene de siste årene har vært turene til Spania. Vi ønsker igjen å lage en slik samling i vinter også – og håper du har lyst til å bli med! Vi trenger din tilbakemelding allerede innen 17. november kl 1500.

Planen er å reise fra Stavanger – Alicante via Oslo, der tar vi ut leiebiler og kjører til Guardamar som ligger like sør for Alicante på Spanias sørkyst. Vi skal bo i hyttene på denne campingen. Hytten er 200m fra stranda og 100m fra skogen der flere av øktene er – midt i smørøyet altså. Vi vurdere også muligheten for å forflytte oss 2 timer inn i land til Murcia litt uti oppholdet, men dette er ikke avklart enda. Vi benytter ferdige o-økter som er laget av sun-o.

Bindende påmelding i Eventor innen tirsdag 17. november kl. 1500. Påmelding gjøres her. Ved å melde deg på forplikter du deg til å betale for flybilletten og samlingsoppholdet i Spania, se prisestimat på turen nedenfor. Du må gi en tilbakemelding på Eventor (linken over) uavhenging av om du blir med eller ikke. Dette for at vi skal vite at du har mottatt informasjonen om turen.

Reiseopplegget

Vi tar fly tur/retur Stavanger – Oslo – Alicante. Der nede bruker vi leiebiler som vil kjøres av kretslagets ledere.
sun-o sine sider kan du se mer om overnattingsstedet og øktene.

Reisedetaljer

Flyet går fra Stavanger via Oslo til Alicante, med retur til Stavanger via Oslo. Tidspunktene under viser når flyet går fra Stavanger og kommer tilbake igjen.

Lørdag 13. februar 11.35 – søndag 21. februar 2320. Estimert pris: 7000 kr per person

Estimert pris inkluderer fly med 2 kolli a 20kg, overnatting, leiebil, kart og bensin. Husk at dette er et estimat og den endelige prisen vil avvike noe. Mat er ikke inkludert. Vi tar sikte på å lage rundt halvparten av middagene selv, resten spiser vi ute. Det er ikke spesielt dyrt å spise ute i Spania.

Siden flyreisen går via Oslo bruker vi ca 7 timer i fly begge veier. I tillegg skal vi kjøre 0,5 timer fra flyplassen til overnattingsstedet. Dette betyr at vi mest sannsynlig ikke rekker å trene dagen vi kommer ned. Mulig at noen ivrige sjeler vil ta en nattøkt når en kommer ned, men vi legger ikke opp til dette. Dvs at vi har 7 fulle dager der ned.

Ledere fra kretsen
Morten (hovedansvarlig), Oddvar og Alf Johan blir med som ledere.

Bindende påmelding
Norwegian holder av flybilletter til oss for øyeblikket, men vi må gi dem et bindende svar i løpet av kort tid. Vi ber derfor om at de som ønsker å være med melder seg på innen 17. november kl. 1500. Når du melder deg på binder du deg til å betale flybilletten og samlings-kostnadene.

Link til påmelding: http://eventor.orientering.no/Activities/Show/1391

Innbetaling
Vi kommer til å gjøre innbetalingen i 2 omganger. Først et depositum på 1500 kr innen 22. november, det øvrige beløpet betales tidlig på nyåret. Det kommer mer informasjon om videre innbetalinger, alt unntatt mat må imidlertid betales på forskudd. Innbetalingen gjøres til kretsen.

Avlysning
Vi kommer ikke til å gjennomføre samlinga hvis det blir for få deltakere som melder seg på. Hva som er for lite blir en skjønnsmessig vurdering. Dette blir bestemt før depositum innbetales.

Mer detaljert kostnadsestimat per person, 13. februar – 21. februar

Leiebil 300 NOK
Overnatting Alicante, 4-pers 1600 NOK
Kartpakke Alicante, 16 økter 620 NOK
Fly 3,599 NOK
Diverse (drivstoff og etc.) 500 NOK
Sum 6,619 NOK

Husk at dette er et estimat, beløpet dere skal betale til slutt kommer til å avvike fra dette.

Legg igjen en kommentar