Samling i Spania 2017 – Påmelding haster

Noen av de mest populære samlingene de siste årene har vært turene til Spania. Vi ønsker igjen å lage en slik samling i vinter også – og håper du har lyst til å bli med! Vi trenger din tilbakemelding allerede innen 24. november kl. 1500.


Planen er å reise fra Stavanger – Alicante, og via Oslo på vei hjem. I Alicante vil vi ta ut leiebiler og kjører til Guardamar som ligger sør for Alicante på Spanias sørkyst. Her ligger det to trenings-camper ikke så langt fra hverandre. Den ene er den samme vi var på i fjor (med nye økter), mens den andre er helt ny. Her vurderer vi å splitte uken i to. Vi avventer litt mer informasjon om den nye campen før det tas en endelig avgjørelse på dette. 

Bindende påmelding i Eventor innen tirsdag 24. november kl. 1500. Påmelding gjøres her. Ved å melde deg på forplikter du deg til å betale for flybilletten og samlingsoppholdet i Spania, se prisestimat på turen nedenfor. Du må gi en tilbakemelding på Eventor (linken over) uavhenging av om du blir med eller ikke. Dette for at vi skal vite at du har mottatt informasjonen om turen.

Reiseopplegget

Vi tar fly tur/retur Stavanger – Alicante, hvor det antagelig blir mellomstopp i Oslo på vei hjem. Der nede bruker vi leiebiler som vil kjøres av kretslagets ledere.
sun-o sine sider kan du se mer om overnattingsstedet og øktene.

Reisedetaljer

Flyet ned går fra Stavanger til Alicante, med retur til Stavanger via Oslo. Nærmere tider vil vi komme tilbake til.

Flyet ned tar ca 4,5 time, mens flyreisen hjem går via Oslo og tar ca. 6 timer. I tillegg skal vi kjøre 0,5 timer fra flyplassen til overnattingsstedet. 

Ledere fra kretsen
Morten er hovedansvarlig og vil ha med seg minst 2 andre ledere. 

Bindende påmelding
Det blir for øyeblikket holdt av flybilletter til oss for øyeblikket, men vi må gi dem et bindende svar i løpet av kort tid. Vi ber derfor om at de som ønsker å være med melder seg på innen 24. november kl. 15.00. Når du melder deg på binder du deg til å betale flybilletten og samlings-kostnadene.

Link til påmelding: http://eventor.orientering.no/Activities/Show/1823

Innbetaling
Vi kommer til å gjøre innbetalingen i 2 omganger. Først et depositum på 1500 kr innen 30. november, det øvrige beløpet betales tidlig på nyåret. Det kommer mer informasjon om videre innbetalinger, alt unntatt mat må imidlertid betales på forskudd. Innbetalingen gjøres til kretsen.

Avlysning
Vi kommer ikke til å gjennomføre samlinga hvis det blir for få deltakere som melder seg på. Hva som er for lite blir en skjønnsmessig vurdering. Dette blir bestemt før depositum innbetales.

Kostnadsestimat per person, 25. februar – 5. mars

Leiebil 350 NOK
Overnatting 1400 NOK
Kartpakke 700 NOK
Fly 4,500 NOK
Diverse (drivstoff og etc.) 500 NOK
Sum 7,450 NOK

Estimert pris inkluderer fly inkludert bagasje, overnatting, leiebil, kart og bensin. Husk at dette er et estimat og den endelige prisen vil avvike noe. Mat er ikke inkludert. Vi tar sikte på å lage rundt halvparten av middagene selv, resten spiser vi ute. Det er ikke spesielt dyrt å spise ute i Spania.

Legg igjen en kommentar