Bergen Sprint Camp 2017

Bergen Sprint Camp går av stabelen helgen 10-12 februar 2017. Varegg tilbyr en rekke sprintøkter av høy kvalitet i Bergen. Alt i løpet av en intensiv helg. I tillegg er det felles middag og foredrag lørdag kveld.

  • Nattsprint fredag kveld
  • Bysprint lørdag formiddag
  • Urb-O sløyfesprint lørdag ettermiddag
  • Finale, puljesprint søndag formiddag 

Informasjon fra arrangøren

Innbydelse: http://eventor.orientering.no/Documents/Event/12037/1/Innbydelse
Hjemmeside: http://sprint-camp.blogspot.no/

Overnatting

Vi har reservert rom på Marken Gjestehus. Sengetøy er inkludert, men du må ta med håndkle!

Kretslagets opplegg

Vi følger programmet som er lagt av arrangøren under helgen (se innbydelsen). Start og slutt på samlingen er beskrevet under:

Start: Fredag 1700, oppmøte Marken Gjestehus. Da er det rett på nattsprint som har første start kl. 18:30

Avslutning: Søndag ca 13:00 når finalene er ferdige (Start i puljer frem til kl. 12:30)
Vi skifter, spiser og tar bussen hjem.

Arrangøren tilbyr en tidlig trening på fredag kl. 12:00 – 13:30. Du kan gjerne være med på denne, men det gjøres på eget initiativ og du må tilpasse reiseopplegget i forhold til dette.

Transport

Fra overnattingsstedet er det gåavstand (evt. bybane) til alle økter. Vi reiser derfor med Kystbussen til og fra Bergen. (Alternativ reisemåte er fly eller bil). Bussavgangene som er satt opp legger opp til at du rekker nattsprinten fredag og finalen søndag. Hvis du ønsker å delta på økten tidligere på fredag, må du ta en tidligere buss (før kl 06 fra Stavanger, litt senere fra Aksdal/Haugesund).

NB: Det anbefales å forhåndsbestille bussbillett, da blir billettene rimeligere.

Fra Stavanger fredag 10.02: 11.15. Fra Haugesund: 13.30 Ankomst Bergen: 16.45.
Fra Bergen søndag 12.02: 14.00. Ankomst Haugesund 17.15. Ankomst Stavanger 19.30

Påmelding

Det må gjøres 2 påmeldinger, 1 til arrangør og 1 til kretslaget;

Påmelding til samlingen: Frist 15. januar. Det er viktig at du melder deg på innen denne fristen for å få plass på Marken gjestehus. Påmelding til samlingen gjøres her: https://goo.gl/forms/CyHYhsPt4xLWkuHh2

Påmelding til løpene i Eventor, frist 30. januar: http://eventor.orientering.no/Events/Show/7764. Du blir automatisk påmeldt til alle løp – (klikk på Dager alle for å ta bort treningsøkten fredag, hvis du ikke skal delta på denne)

Det står at middag og foredrag lørdag kveld kan bestilles i Eventor i forbindelse med påmelding til løpene, fortrinnsvis før hovedfristen 30. januar eller senest 7. februar. Denne påmeldingen er ikke åpnet ennå. Følg med og meld deg på når den åpner.

Øvrig mat: Det er felles kjøkken på Marken gjestehus. Vi lager felles pastamåltid fredag kveld og havregrøt lørdag og søndag morgen. Øvrig brødmat til matpakker mm. handler hver enkelt inn selv.

Litt viktig info

Husk å ta med lykt og refleksvest til nattløpet.
Sko og klær: Det er lurt å ha med litt ulike typer sko, sko for terreng og sko for asfalt. Arrangøren vil sannsynligvis anbefale skovalg i PM: Og klær for all slags vær…..

Se ellers våre generelle samlingstips: http://rok-trees.no/samlingstips-og-regler/

Kontakt Grethe Paulsen Vie, 48 15 25 09, om du har spørsmål.

Legg igjen en kommentar