Bergen Sprint Camp 1. – 3. februar 2013

Informasjon som dere bør lese fra arrangøren

Program og innbydelse
Nyheter: http://sprint-camp.blogspot.co.uk/

Overnatting

Marken Gjestehus (samme sted som i fjor). Ta med laken og dynetrekk.

Kretslagets opplegg

Start: fredag 1630, oppmøte Markens Gjestehus
Avslutning: søndag ca 1100 når finalene er ferdige, vi skifter, spiser og tar kystbussen hjem

Arrangøren tilbyr en tidlig trening på fredag og en trening etter finalene søndag. Du kan gjerne være med på disse, men det gjøres på eget iniativ og du må tilpasse reiseopplegget i forhold til dette.

Transport

Fra overnattingsstedet er det løpeavstand til alle økter. Vi ønsker derfor å benytte kystbussen til og fra Bergen. Vi opplevde i fjor at det var dyrt og vanskelig å finne parkering. I påmeldingsskjemaet er det satt opp avganger som er tilpasset at man rekker nattsprinten fredag og finalen søndag. Hvis man ønsker å trene økta tidligere på fredag, må man ta en tidligere buss.

Vi kommer til å forsøke å gjøre en gruppebestilling på kystbussen, så dere skal ikke betale og bestille kystbussen selv dersom dere velger en av de foreslåtte avgangene. Det er en annen fordel med å reise samlet; blir vi over 9 personer får vi rabatt.

Påmelding

Det er to steder du må melde deg på;

Frist for internpåmeldinga føles kanskje tidlig, i og med at det er 1 måned i forveien. Årsaken er at overnattingsstedet må vite om vi skal ha overnattingsplassene vi har reservert eller ikke, dessuten må vi kanskje ha flere overnattingsplasser – det må vi vite god tid i forveien.

Husk å bytte ut H21 med din klasse 😉

 

Legg igjen en kommentar