Kretslagssamling i Alicante – påmelding haster!

Oppdatering 2012-12-06: Rogaland orienteringskrets har bestemt seg for å støtte hver kretslagsdeltaker med 1500 kr til denne samlinga. Håper dere setter pris på denne julegaven!

9-16. februar 2013 arrangerer kretslaget samling i Alicante i Spania. De fleste av dere har vært positive til en slik tur når det ble luftet tidligere, og vi tror dette blir veldig bra! For å få bestilt billetter til en såpass stor gruppe som vi muligens blir, så er vi avhengig av å få tilbakemelding snarlig. Vi har fått et tilbud på flybilletter som vi må svare på innen en frist som kommer snart.

Siden denne samlingen er mer kostbar enn de fleste samlingene vi har, er det forståelig om ikke alle velger å dra på denne samlingen. Vi ønsker imidlertid at alle gir oss tilbakemelding om at de har vurdert saken, så vi vet dere har fått med dere spørsmålet.

Påmeldingsfrist

Bindende påmelding i Eventor innen lørdag 8. desember kl. 1300. Påmelding gjøres her. Ved å melde deg på forplikter du deg til å betale for flybilletten og samlingsoppholdet i Spania, se estimat nedenfor for prisen.

Reiseopplegget

Vi tar fly tur/retur Stavanger – Alicante. Der nede bruker vi leiebiler som vil kjøres av kretslagets ledere og eventuelle ekstra ledere fra klubbene.

Estimert pris og betaling

Pris på fly per person 3,835 kr
Leiebil 237 kr
Overnatting 1,143 kr
Treningspakkepakke 278 kr
Salgsgebyr per gruppe 13 kr
Mat 2,000 kr

Sum; 7,506 kr
Kretsen sponser 1,500 kr (kun til kretslagsløpere og ledere)

Totalt: ca 6,000 kr som dere må betale. Husk at dette er et estimat, beløpet dere skal betale til slutt kommer til å avvike fra dette.

Dere må betale inn en første delbetaling på 1000 kr til kretsen innen 15. desember. Betalingsinformasjon sendes til de som melder seg på. Det kommer mer informasjon om videre innbetalinger, alt unntatt mat må imidlertid betales på forskudd.

Overnatting og mat

I Spania kommer vi til å bo i hytter på denne campingen. Vi belager oss på å lage middag selv de fleste dagene, men vil gå ut og ta en felles middag ett par av dagene.

Treningsopplegg

Vi bruker Sun-o sitt opplegg, se www.sun-o.com. De har ferdige treningsøkter med poster i skogen som vi benytter oss av. Se i dette kartarkivet som viser aktuelle kart og treninger fra tidligere.

Ledere

Stig Alvestad (hovedansvarlig), Morten Sundli, Alf Johan Lima. Spørsmål rundt samlinga rettes til en av disse.

Ekstra ledere

Hvis det blir mange som melder seg på, vil det melde seg et behov for flere sjåfører. Gi beskjed til oss dersom du er interessert i å være med som leder/ sjåfør. Du får selvsagt trent og være med på det øvrige opplegget.

Avlysning

Vi kommer ikke til å gjennomføre samlinga hvis det blir for få deltakere som melder seg på. Hva som er for lite blir en skjønnsmessig vurdering.

Legg igjen en kommentar