Nord-Jysk 2 dages

I tradisjon tro blir det også i år tur med Haugesund og Sandnes IL til Danmark og Nord-Jysk 2 dages, vi har vært så heldige at vi får være med på opplegget deres i år igjen. Dette gjelder i hovedsak overnatting og busstur (med forbehold om plass, fikser eget viss det blir fullt i bussen).
I år er dette helgen 7-10 mars. Vær oppmerksom på at 7 og 8 mars er ukedager og at de mest sannsynlig er vanlige skoledager. Overnatting vil i år være på Rønbjerg Feriecenter. Her har de alt av fasiliter, kan bla nevne badeanlegg, bowling, restaurant, sportshall, dagligvareforretning osv.
Vi samler kretslaget i egne hytter der vi vil gå gjennom treningen/løpene med dere etter ønske, samt forberedelser til løpene. Vil anbefale alle å være med på turen, da dette er super oppkjøring til sesongen i kanonkjekt terreng:-)

Påmelding til turen gjøres her! Se hvem som er påmeldt. Merk at dette kun er påmelding til turen og at dere må melde dere på til treningen fredag, og løpene lørdag og søndag selv!
For de av dere som allerede er påmeldt til turen gjennom Sandnes eller Haugesund, gi beskjed på mail til meg om dette. Vil gjerne at dere som springer for Sandnes eller Haugesund helst melder deg på til turen gjennom kretslaget og ikke gjennom klubben. Dette skapte litt ekstraarbeid i fjor med doble påmeldinger til turen og litt slikt. Så meld helst på gjennom kretslaget, og gjør du ikke det er det viktig at vi får beskjed om at du har gjort det gjennom klubben.

For foreløpig tidsplan for turen sjekk her (dette gjelder fra Sandnes, følg med på Haugesund sine sider for mer oppdatering om avreise og ankomstidspunkter der i fra).

Tilbakemelding ønskes innen 15. desember og helst så fort du vet om du blir med eller ikke.

Ikke nøl med å ta kontakt viss det er noe du lurer på angående turen!

Legg igjen en kommentar