Samling i Spania 2014

Vi har nå fått bekreftet beløpet som «full pakke»-utøvere får fra kretsen. Se hele saken for å se hvor mye. En av de mest populære samlingene i fjor var turen til Alicante i Spania. Vi ønsker å lage en slik samling i vinter også – og håper du har lyst til å bli med! Vi trenger din tilbakemelding innen 15. desember kl 1800.

Planen er å reise fra Stavanger – Malaga via Oslo, der tar vi ut leiebiler og kjører til Barbate som ligger like vest for Gibraltar på Spanias sørkyst. I Barbate bor vi 4-5 personer i leiligheter som holder bra standard. Leilighetshotellet er 50m fra stranda og 50m fra skogen der flere av øktene er – midt i smørøyet altså. Vi benytter ferdige o-økter som er laget av sun-o.

På sun-o sine sider kan du se mer om overnattingsstedet og øktene: http://sun-o.com/en/build-your-own/costa-de-trafalgar-barbate

Reisedetaljer
Vi har to alternativer i forhold til samlingens varighet, det første alternativet er 2 dager lengre. I påmeldingsskjemaet oppgir du hvilket alternativ du helst vil være med på. Basert på tilbakemeldingene fra utøvere og ledere bestemmer vi hvilket opplegg vi går for.

Flyet går fra Stavanger via Oslo til Malaga, med retur til Stavanger via Oslo. Tidspunktene under viser når flyet går fra Stavanger og kommer tilbake igjen.

Fredag 21. februar 1740 – søndag 2. mars 2120. Estimert pris: 7000 kr per person
Søndag 23. februar 1740 – søndag 2. mars 2120: Estimert pris: 6000 kr per person

Estimert pris inkluderer fly med 2 kolli a 20kg, overnatting, leiebil, kart og bensin. Husk at dette er et estimat og den endelige prisen vil avvike noe. Mat er ikke inkludert. Vi tar sikte på å lage minst halvparten av middagene selv, resten spiser vi ute. Det er ikke spesielt dyrt å spise ute i Spania.

Utøvere på «full pakke»-gruppa får 2000 kr i støtte fra kretsen.

Siden flyreisen går via Oslo bruker vi ca 6 timer i fly begge veier. I tillegg skal vi kjøre 2,5 timer fra flyplassen til overnattingsstedet. Dette betyr at vi ikke rekker å trene dagen vi kommer ned. Dvs at vi har 6 fulle dager med det korteste alternativet, 8 med det lengre.

Ledere fra kretsen
Stig (hovedansvarlig), Morten og Alf Johan blir med som ledere, kanskje også Oddvar.

Bindende påmelding
Norwegian holder av flybilletter til oss for øyeblikket, men vi må gi dem et bindende svar i løpet av kort tid. Vi ber derfor om at de som ønsker å være med melder seg på innen 15. desember kl. 1800. Når du melder deg på binder du deg til å betale flybilletten og samlingskostnadene. Unntaket er hvis du velger det reiseopplegget som blir vraket, vi vil da kontakte deg kvelden 15. eller i løpet av 16. desember for å avklare hva du ønsker å gjøre da (sørg for å være tilgjengelig på telefon).

Link til påmelding: http://eventor.orientering.no/Activities/Show/648

Innbetaling
Vi kommer til å gjøre innbetalingen i 2 omganger. Først et depositum på 1500 kr innen 22. desember, det øvrige beløpet betales tidlig på nyåret. Mer informasjon kommer senere. Innbetalingen gjøres til kretsen.

Avlysning
Vi kommer ikke til å gjennomføre samlinga hvis det blir for få deltakere som melder seg på. Hva som er for lite blir en skjønnsmessig vurdering. Dette blir bestemt før depositum innbetales.

Mer detaljert kostnadsestimat per person, 23. februar – 2. mars

Leiebil 323 NOK
Overnatting, 4-pers, 2 soverom, 2 bad 1,007 NOK
Kartpakke, 11 økter 337 NOK
Fly 3,762 NOK
Andre utgifter 500 NOK
Sum 5,929 NOK

Mer detaljert kostnadsestimat per person, 21. februar – 2. mars

Leiebil 415 NOK
Overnatting, 4-pers, 2 soverom, 2 bad 1,295 NOK
Kartpakke, 15 økter 472 NOK
Fly 4,162 NOK
Andre utgifter 700 NOK
Sum 7,044 NOK

 

Legg igjen en kommentar