Siste info om Nord-Jysk 2013

Nå er det ikke så lenge igjen til vi skal «sesongdebutere» i Danmark. Dette blir en hard helg, med en trening og tre løp på tre dager, så sørg for å stille uthvilt.

Håper at alle har meldt seg på til løpene og treningen. Husk at selv om du har meldt deg på til turen er du ikke påmeldt til løpene. Dette må du selv fikse gjennom klubben din. Siste påmeldingsfrist er 28.februar, men da skal også betalingen for påmeldingen også være gjennomført. Så har du ikke allerede meldt deg på må du fikse det snarest.
Føler du ikke at du har nok overskudd, eller kapasitet til nattløpet på fredagen dropper du å melde deg på til dette. Så fokuserer du heller på å springe bra, og med overskudd på lørdagen og søndagen.

Mat

Alle har bestilt buffet på ferja mellom Kristiansand-Hirtshals så her gjelder det å få i seg mye god mat. Vi skal også han en fellesmiddag der nede på lørdags kveld. Utenom dette må dere fikse dere mat selv. Det er matbutikk på overnattingssted som har det vi trenger. Men det kan være lurt å ha med noe kveldsmat som du kan ha når vi kommer ned.

Ta med

Husk spesielt: Hodelykt til nattløpet på fredagen (anbefaler alle å være med på dette). Ta også med badetøy da det er badeanlegg på feriesenteret. Ellers gjelder de generelle tipsene til pakking og utstyr.

Info fra arrangør

Link til arrangørens hjemmeside. Her vil du snart finne PM, det er lurt å lese dette før du kommer ned. Her kommer også start- og resultatlister.

Totalbelastning

Denne helga er tøff for kroppen. Det er lagt opp til en trening og tre tøffe konkurranser i løpet av tre dager. Dere er dermed ekstra utsatt for skader og sykdom. For å redusere risikoen, anbefaler vi alle å løpe konkurransetempo på løpene lørdag og søndag og ta det rolig på fredagens trening og nattløp.

Oppmøtested

Det er litt forskjellig oppmøtested og tidspunkter vi skal møte på så viktig at du har kontroll på hvor du skal møte. Sjekk her hvor du skal møte. Viktig at du har kontroll på dette. Pass også på når du skal møte, bussen vil ikke vente på deg.

Tidsplan

Torsdag:
09.00 Avreise fra Haugesund (HIL-bussen)
10.45 Opphenting av de som skal sitte på fra Tjensvollkrysset (ca-tid)
11.30 Avreise fra Ruten i Sandnes (SI-bussen)
11.50 Opphenting av de som skal sitte på fra Ålgård (Meierikrossen)
16.30 Avreise fra Kristiansand
19.45 Ankomst Hirtshals
22.00 Ankomst overnattingssted, Rønbjerg Feriesenter

Fredag:
09.15 Litt kjapt om hvordan orientere og tenke i dansk terreng
10.00 Avreise til trening Svinkløv
17.00 Avreise til nattløp Vester Thorup
18.30 Første start nattløp («kort»)

Lørdag:
09.15 Avreise til løp Vester Thorup
11.00 Første start løp i Vester Thorup (langdistanse)
18.30 Gjennomgang av dagens løp
19.30 Felles middag i restauranten på Rønbjerg

Søndag:
06.30 Avreise til løp Vester Thorup
08.00 Første start løp i Vester Thorup (mellomdistanse)
09.45 Bussen kjører fra samlingsplass
12.15 Avreise fra Hirtshals
14.00 Møtes i restauranten (der vi har spist buffet) og går gjennom dagens løp
19.00 Ankomst Sandnes
21.00 Ankomst Haugesund

Kart fra tidligere løp i samme område:

Kart fra Vester Thorup kan du finner her (østre delen) og her (vestre delen).  Studer gjerne kartet nøye på forhånd og tegn deg gjerne din egen løype med din løypelengde og tenk på veivalgene du ville gjort.
Kart fra Svinkløv finner du her.

Legg igjen en kommentar