Siste info Spania-samling

Eventuell trening lørdag før avreise bør ikke være slitsom, dvs ikke langt og ikke hardt. Ombord på et fly er det ofte mange folk som ikke er helt friske, hvis du har trent hardt er kroppen nedbrutt og du blir lettere smittet. Det er tryggest å bare ha lørdag som hviledag.

Reise frem (husk pass!)
1400 lørdag 9. februar: Oppmøte på Sola flyplass Vi skal sjekke inn hele gruppa samlet, så møt presis. Vi reiser med Norwegian DY1834
1925: Ankomst Alicante flyplass. Vi henter ut leiebiler og kjører til campingplassen, tar det rolig resten av kvelden.

Reise hjem
2010 lørdag 16. februar: Vi reiser fra Alicante direkte til Stavanger med DY1835, ankommer Stavanger kl 2335.

Pakketips
Som alltid gjelder våre regler og retningslinjer for samlinger.

I tillegg er det viktig å huske på;

 • Ta med plastlomme til treningskart
 • Husk GPS og alt nødvendig tilleggsutstyr! Vi ønsker å benytte GPS på alle økter for å analysere gjennomføring. Det er viktig at dere husker klokke + lader + overføringskabel el. + PC.
 • Penger til mat og andre ting du skal kjøpe der nede. Husk at det ikke er sikkert bankkortet med visa electron fungerer overalt der nede. Leiebil, flybillett og overnatting er allerede betalt.
 • Klær til både varmere og kaldere dager. Meldt opp mot 16 grader og ned mot 5 grader så det varierer en del.
 • Husk pass
 • Skotøy: viktig å ha med litt ulike par for å kunne redusere belastningen på beina. O-sko, joggesko er minimum, i tillegg er det lurt å ha med et par sko med bra demping og knotter, f eks Sarva eller Icebug. Innesko for bruk på treningssenteret.
 • Sengetrekk og laken til overnatting.
 • Det kan være kaldt om natta og da risikerer man å fryse litt under de tynne sommerdynene i hyttene. En lett sovepose kan være gull verdt å ha med, evt ullundertøy eller pledd.
 • Det er noen busker i terrenget som kan gi kløe. Vurder å ta med salve mot kløe, det er også mulig Zyrtec allergitabletter kan hjelpe (sjekk med apoteket hva de mener). Et annet forebyggende tiltak kan være å dekke de mest utsatte stedene med tape.
 • Badetøy, badehette, treningstøy og innesko som kan brukes på treningssenteret (som er gratis).
 • Pakk i bag og ikke koffert (tar mindre plass og enklere å pakke inn i stappfulle biler)
 • Vektbegrensing på flyet på 2x20kg og 1x10kg i håndbagasje
 • Vi leverer ut kretslagsdrakt til de som ikke har dette på flyplassen før innsjekking, så sett av plass i bagen 🙂
 • Frivillig: ta med hodelykt om du ønsker å ta ettermiddagsøkta som natt-økt

Overnatting og mat
I Spania kommer vi til å bo i hytter på campingen LA MARINA, se kontaktinfo under. Vi belager oss på å lage middag selv de fleste dagene, men vil gå ut og ta en felles middag et par av dagene.

Camping Internacional LA MARINA
Ctra. N-332, Km. 76
03194 La Marina – La Marina d’ElxElche – Alicante – España
GPS: 38º 07′ 47″ / 0º 38′ 59″
Tel: + 34 965 419 200
Fax: + 34 965 419 110
http://www.campinglamarina.co.uk/

Campingen har eget treningssenter og spa. Info fra arrangøren som forklarer nærmere:

If you want to go to the SPA, SUN-O customers have a special price: (you need tell the person of SPA that you are from SUN-O Orienteering Group)
Adult 5€ (normal price 8€)
Children 3€(normal price 5€)

Kart som viser hvor vi skal
Se dette kartet.

Treningsopplegg
Treningsopplegget hver dag. Vi bruker Sun-o sitt opplegg, se www.sun-o.com. De har ferdige treningsøkter med poster i skogen som vi benytter oss av. Se i dette kartarkivet som viser aktuelle kart og treninger fra tidligere.

Utenom øktene
Vi oppfordrer dere til å ta med dere noe å holde på med utenom øktene; ulike spill, kortstokk, bok, solbriller og andre ting som det er artig å slappe av med.

Ledere
Stig Alvestad (hovedansvarlig, tlf 990 41 018), Oddvar Taksdal, Morten Sundli og Alf Johan Lima. Spørsmål rundt samlinga rettes til en av disse.

Sykdom/ skade
Hva gjør vi om noen blir så syk/ skadet at man trenger medisinsk hjelp i Spania?

Da er det viktig å ha reiseforsikring – ALLE må ha det. Hvis du mangler, sørg for at det blir ordnet så snart som mulig. Sett mor eller far på saken. Forsikringsselskaper har vanligvis kveldsåpent.

I tillegg er det kjekt å ha Europeisk helsetrygdkort. Kortet dokumenterer at du har rett til nødvendig helsehjelp på lik linje med oppholdslandets egne statsborgere. Dere som har, tar med, dere som ikke har; vi kan ordne det nødvendige via telefon i tilfelle det blir aktuelt. Mer info om helsetrygdkortet.

Lederne har med enkelt førstehjelpsutstyr inkludert isposer på turen.

Si ifra om du mener vi har glemt noe viktig!

Legg igjen en kommentar